Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

Reus, bressol virtual de l'hoquei

Arnau Moragas, jugador i entrenador d'hoquei patins i propietari de la botiga especialitzada OK Stars, engega dues iniciatives virtuals al voltant d'aquest esport, que trenquen fronteres: el Roller Hockey Virtual Congress i un campus de formació per a joves a distància.

Reus

Més de 30 sessions d'entrenament realitzades. El primer cap de setmana, 25 nens apuntats a la iniciativa d'"un cul inquiet". Així es defineix l'Arnau Moragas. El jove reusenc, jugador i entrenador d'hoquei patins i propietari de la botiga especialitzada OK Stars, ha ideat dues iniciatives durant el confinament per mantenir la seva rutina vinculada a la seva passió, l'hoquei patins.

Un campus virtual de formació per joves jugadors. Aquesta va ser la primera idea. Tot un èxit, amb nens d'arreu de l'Estat, seguint les classes d'hoquei de l'Arnau. Però com practicar hoquei patins dins de casa? Doncs sense patins, evidentment, amb una pilota de tenis en lloc d'una bola, i amb paper de vàter fent la funció de con.

A més, una segona iniciativa que ha omplert un forat existent al món de l'hoquei patins: el Roller Hockey Virtual Congrés, un espai de formació i discussió sobre aquest esport amb primeres espases compartint els seus coneixements. Més de 250 persones d'arreu del món han participat ja de les dues primeres sessions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00