Hora 25 la Vall d'AlbaidaHora 25 la Vall d'Albaida
Actualidad
RFEF

Oficial: l'Atzeneta jugarà la promoció d'ascens i el Benigànim es queda en Tercera

S'oficialitza la noticia que donàvem aquest matí, lligues finalitzades, sense descensos i, si Sanitat ho permet, amb ascensos

Els jugadors de l'Atzeneta UE celebren un dels gols de l'últim encontre davant el Paterna CF / Atzeneta UE

Ontinyent

En l'informatiu d'aquest mateix matí informavem de la possibilitat de que hui mateix la RFEF traguera un comunicat oficial sobre la Tercera Divisió, un comunicat amb gran efecte sobre els dos equips de La Vall d'Albaida.

A primera hora d'aquesta vesprada s'ha produit eixe comunicat, al que s'expressa, de forma definitva, la finalització de les lligues no professionals. Entre elles la Tercera Divisió, on Atzeneta i Benigànim duien quasi 2 mesos esperant la decisió.

Finalment, com des del primer dia vam estar informant, no hi haurà descensos, pel que la UD Benigànim, cuer del grup a 10 punts de la salvació, tornarà a jugar la pròxima temporada a la Tercera Divisió.

En el cas de l'Atzeneta UE, i sempre supeditat al que decidisca Sanitat, disputaria un 'play-off' d'ascens exprés i entre els equips del propi grup 6, és a dir, que el conjunt de La Vall d'Albaida jugaria la 'semifinal' per l'ascens contra la UD Alzira en camp neutral i a un encontre, mentre que Alcoyano i Intercity jugarien l'altra semifinal.

En cas que finalment no es poguera disputar aquest 'play-off' exprés, el CD Alcoyano seria equip de la Segona Divisió 'B'.

Així ho ha fet saber la RFEF al seu comunicat oficial.

Falta per conèixer ara, el que passarà amb les categories depenents de la FFCV, que no deuria tardar en comunicar la seua decisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00