Hora 14 fin de semana la Vall d'AlbaidaHora 14 fin de semana la Vall d'Albaida
Actualidad
Violencia género

Detingut a Albaida per violar, amenaçar amb un ganivet i colpejar a la seua exparella

Estaven divorciats

Moment d'una detenció / CNP - Arxiu EUROPA PRESS

Ontinyent

Agents de la Policia Nacional han detingut a Albaida a un home per presumptament amenaçar amb un ganivet de cuina a la seua exdona per a obligar-la a mantindre relacions sexuals, violar-la i colpejar-la diverses vegades. El sospitós està acusat d'un delicte d'agressió sexual i violència de gènere.

La policia va rebre l'avís al 091 d'una dona que, pel que sembla, acabava de ser agredida sexualment per la seua exparella, que havia acudit a la seua casa. Segons han explicat les forces de seguretat en un comunicat, la víctima havia estat casada durant sis anys amb l'home però estaven ja divorciats.

El seu exmarit va acudir prompte al domicili de la víctima, que estranyada li va obrir voluntàriament la porta per a comprovar si li havia passat alguna cosa. Pel que sembla, la conversa es va tornar violenta i l'home presumptament va agafar un ganivet de cuina, va colpejar a la dona en diverses ocasions i va amenaçar amb clavar-li el ganivet si no li permetia mantindre relacions sexuals. Després de la presumpta agressió sexual, l'home va abandonar la casa i es va anar al seu domicili.

Una vegada comprovats els fets, analitzada la denúncia i activat el protocol per a protegir a la víctima, els agents van ser a casa del presumpte agressor i el van arrestar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00