Hora 25 la Vall d'AlbaidaHora 25 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

La Pobla del Duc llança el projecte 'Apropar-nos'

L'objectiu és que els majors puguen parlar i veure, de forma telemàtica, a les seues families

Vista aèrea de la localitat de La Pobla del Duc / Ajuntament Pobla del Duc

Ontinyent

La Regidoria d'Igualatat i Polítiques Inclusives de l'Ajuntament de La Pobla del Duc, junt a l’empresa tecnològica Wifi La Vall S.L. ha llançat el projecte 'Apropar-nos, amb l'objectiu de fer més fàcil el contacte de les persones majors i les seues famílies.

El projecte 'Apropar-nos' s'inicia a La Pobla del Duc sent una experiència pilot de la mà de la regidoria de Polítiques Inclusives, el departament de Serveis Socials de La Pobla del Duc i l'empresa Wifi La Vall SL que permetrà, mitjançant la tecnologia, acostar persones majors a les seues famílies d'una manera virtual.

A través de les Tablets cedides i preparades per l'empresa i amb la ajuda dels Serveis Socials Municipals permetrà mantenir el contacte visual i oral amb les persones seleccionades.

És una eina senzilla i còmoda d'utilitzar que permet acostar a les persones que estan lluny, d'aquesta forma les persones usuàries podran contactar amb els seus éssers estimats d'una manera directa i visual amb l'ajuda de les auxiliars dels serveis d ´ajuda a domicili.

És podrà sol·licitar este servei contactant amb el Departament de Serveis Socials de l'ajuntament de La Pobla del Duc ,els quals gestionaran l’accés a aquesta eina de comunicacio.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00