Hora 25 la Vall d'AlbaidaHora 25 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Ontinyent continua treballant en educació i esport

A pesar del tancament dels centres educatius i esportius, el Regidor Óscar Borrell continua treballant cada dia

Foto d'arxiu del regidor Óscar Borrell a l'estudi de Radio Ontinyent Cadena Ser / Radio Ontinyent

Ontinyent

Des que es decretara l’estat d’alarma fa quasi dos setmanes, el treball en educació i esports no ha parat a Ontinyent, a pesar que tant els centres com les escoles esportives i les competicions estan parades.

Als centres educatius ha hagut moviment durant la setmana passada, un moviment de directius i professors als que el regidor Óscar Borrell agraeix tot el seu esforç per continuar el treball, tan acudint als centres quan no hi ha alternativa sempre amb les mesures de seguretat o per realitzar el treball telemàtic, i comenta sobre els primers que “mentres hi haja un treballador que vaja al centre, hi haurà una neteja total del mateix per augmentar la seguretat”.

Destacava Óscar Borrel la implementació de material per poder treballar on-line i que els xiquets no deixen de colp l’educació

El Regidor va parlar també respecte al tancament dels menjadors i el programa perquè els xiquets més necessitats tinguen un plat a casa, i ho fa recordant que “des del minut 1 que van tancar els centres ho teníem clar” i agraeix a la Generalitat que s’haja sumat al projecte per poder dur menjar de calent a les cases, uns xecs que des d’aquesta setmana s’estan enviant a casa. L’escoltem.

Óscar Borrell ens comenta el servei implantat perquè cap xiquet es quede sense plat calent

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585067012687/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Quant als esports, el tancament del poliesportiu va ser una de les primeres mesures del primer decàleg de Jorge Rodríguez, un tancament que va anar acompanyat de la suspensió de les activitats i les escoles esportives de la localitat. Aquesta situació ha dut a una difícil posició als clubs i escoles sobre els que apareixia el dubte de que succeiria amb els ingressos i les subvencions ara que no hi havia esport.

Borrell comenta que s’ha arribat finalment a la solució d’arrancar abans la pròxima temporada les escoles per tractar de compensar així el temps perdut, escoltem.

Óscar Borrell ens comenta les opcions per reduir l'impacte econòmic a les escoles esportives

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585067012348/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cal destacar també que els diferents clubs de la localitat han demanat al Govern permís per jugar als espais municipals les competicions quan es reprenguen, en cas que ho faigen, degut a que el calendari s’estiraria.

Per últim i després d’agrair tant als professors com als metges, Óscar Borrell també ha tingut paraules d’agraiment al sector periodístic, concretament a aquesta emissora, unes paraules que agraïm, així com la tasca tant seua com de l’Ajuntament per poder mantenir-vos informats. Les escoltem.

Óscar Borrell agraiex a Radio Ontinyent Cadena Ser la Cobertura

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1585067013558/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00