Hora 14 fin de semana la Vall d'AlbaidaHora 14 fin de semana la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Coeval mostra la seua preocupació per les empreses de La Vall d'Albaida

La Confederació d'empreses comarcal comenta les mesures aplicades pel Govern

Foto d'arxiu d'una de les jornades de COEVAL / Coeval

Ontinyent

El coronavirus està convertint-se en un autèntic malson, i és que als grans perjudicis que està tenint sobre la salut i sobre l’estat de la sanitat, també se suma el mal que està causant a les distintes empreses.

El Secretari General de la Confederació d’Empreses de la Vall d’Albaida, COEVAL, Vicent Donat va mostrar a l’espai hoy por hoy Vall d’Albaida la seua preocupació per la salut de les persones i després ens va comentar les grans pors que tenen treballadors i empreses de la situació creada pel Covid-19 i el que necessiten per “tornar a la normalitat”, del que considera “un malson”, el sentim.

El Secretari General de COEVAL explica el malson que s'està vivint

00:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1584893605871/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El llançament de les mesures aplicades pel Govern continuen sent estudiades des de Coeval, que en boca del seu Secretari General comenten que, el titular ens agrada, però volem llegir la lletra xicoteta i esperem que es puga arribar a un acord respecte als autònoms que són, paraules textuals de Vicent Donat, “la base del país”. Respecte a ells, comenta, estem buscant si es pot millorar la situació.

Vicent Donat comenta com afecten als autònoms les mesures del Govern

00:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1584893600330/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00