Hora 25 la Vall d'AlbaidaHora 25 la Vall d'Albaida
Actualidad
Indignats amb renfe

Continua la reinvidicació per la línia Alcoy-Ontinyent-Xàtiva

El passat dissabte membres del consistori d'Ontinyent van estar a la concentració per la millora de la via de les comarques centrals

Foto de la concentració de dissabte 7 de març a l'Estació del Nord de València / La Vall ens Uneix

Ontinyent

La setmana pasada va estar marcada per la lluita per la defensa de la línia de tren Alcoy-Ontinyent-Xàtiva, amb la guerra dialèctica entre els partits de la localitat, i va acabar amb la reinvidicació a València de la millora de la línia.

Els tres partits amb representació a Ontinyent van estar presents davant de l’Estació del Nord de Renfe buscant solucions i respostes a una línia cada vegada més castigada i abandonada, amb cancelacions i retrasos constants.

A la Manifestació organitzada per la Plataforma Indignats amb Renfe van acudir membres del govern d’Ontinyent, concretament van ser les regidores de Sostenibilitat i Transport, Sayo Gandia i Imma Ibáñez, i el regidor de Cultura Álex Borrell, que també van posar veu a l’indignació d’Ontinyent amb l’estat del servici de tren actual.

Escoltem a Sayo Gandía parlar respecte a la presencia del govern ontinyentí a la manifestació

Sayo Gandía valora la participació del Govern d'Ontinyent a la concentració

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1583770367661/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00