Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Lotería Navidad

El Cachirulo porta la Grossa de Nadal a Reus

388 milions d'euros ha deixat aquest primer premi de la Grossa de Nadal a Catalunya. La gran majoria, 90 sèries, del 26.590 s'han venut a Salou però gairebé totes han acabat a Reus, a l'associació aragonesa El Cachirulo. És el primer cop que el primer premi cau a la demarcació de Tarragona.

La seu d'El Cachirulo pocs minuts després de fer-se públic el primer premi de la Grossa de Nadal. / ACN

Reus

Festa gran al carrer Ample de Reus, on se situa el local social del Centre Aragonès el Cachirulo que ha repartit 320 milions d'euros del primer premi de la Grossa de Nadal. Uns diners que no s'han quedat ni molt menys només a la capital del Baix Camp sinó arreu del Baix Aragó, d'on són les famílies de molts dels socis d'aquesta entitat que naixia l'any 1975. Josep Allueva, president d'El Cachirulo, afirma que el premi ha arribat a milers de persones, ja que les 80 sèries s'han venut en talonaris de participacions de 5 euros.

Entre els afortunats diverses històries de felicitat: socis de l'entitat des de fa més de 30 anys que acabaven de demanar un crèdit pel cotxe i que han pogut tornar-lo immediatament; treballadors d'establiments del mateix carrer que podran acabar de pagar els estudis dels seus dos fills o un reusenc soci del Nàstic que ha volgut compartir la seva felicitat comprant una caixa sencera de pilotes per la recollida solidària de la campanya Cap Nen Sense Joguina que organitzava SER Catalunya conjuntament amb el Nàstic de Tarragona aquest mateix diumenge al partit que va celebrar-se al Nou Estadi.

El Cachirulo va adquirir el número premiat a l'administració número 1 de Salou, on des de fa molts anys adquireixen la loteria de l'entitat. L'administradora, Núria Montero, tan sols fa un any i mig que està al capdavant de l'establiment. És el primer cop que la Grossa fa cap a la demarcació de Tarragona des de la creació del Sorteig de Nadal l'any 1892.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00