Aquí Cuní Ebre
Sociedad | Actualidad
CORREBOUS

Activistes antitaurins denuncien haver patit agressions després de gravar el bou embolat a Camarles

Els animalistes han denunciat haver rebut pedrades i puntades de peu en acabar els actes taurins de les Festes de la Segregació

Activista d'Anima Naturalis fa fotos en un acte taurí al Montsià. / ACN

Tortosa

Un grup d'activistes antitaurins ha denunciat que han patit agressions després d'estar gravant el bou embolat que se celebrava a Camarles aquest passat dissabte. Concretament, els haurien llençat pedrades i donat puntades de peu un grup de persones que els va envoltar un cop va acabar l'acte, que se celebrava en el marc de les festes de la Segregació del municipi.

Els activistes de l'entitat Ànima Naturalis han explicat que van aconseguir arribar als seus vehicles, però que van haver de ser escortats pels Mossos d’Esquadra per poder marxar del lloc.

El mateix dissabte a la nit, les quatre dones i l’home que havien patit les agressions van denunciar els fets a la comissaria de Tortosa. Aida Gascón,portaveu d’Anima Naturalis, ha explicat que "ja des del principi la gent ens amenaçava de tancar-nos les càmeres, però quan va acabar el bou embolat, un grup de gent ens va estar seguint, insultant-nos i tirant-nos pedres". Ha afegit que entén que "la presència d'antitaurins no agradi i que incomodi, però trenca el cor que s'encoratgi a nens i nenes a tractar als animalistes amb violència".

Segons els activistes , la Policia Local de Camarles tampoc hauria intervingut mentre els agredien, a pesar de ser testimonis dels fets. Ara reclamen que s’obri una investigació per conèixer els autors de l’agressió i condemnen que la temporada taurina s'acabi amb aquest incident.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00