Aquí Cuní Ebre
Sociedad | Actualidad
ALZHEIMER

L'Associació de Familiars d'Alzheimer denuncia que no han rebut la subvenció de la Generalitat

Des de l'entitat alerten que tenen problemes per fer front a les despeses

Cartell promocional d'una de les activitats que organitza AFATE / AFATE

Tortosa

L'Associació de Familiars d'Alzheimer de les Terres de l'Ebre (AFATE) ha denunciat que encara no han cobrat la subvenció de la Generalitat i que tenen problemes per fer front a les despeses.

La presidenta de l'Associació, Anna Algueró, ha explicat a aquesta emissora que actualment la Generalitat els deu 30.000 euros i ha assegurat que "l'associació està fent el que pot per obtenir recursos i per què els treballadors de l'entitat puguin cobrar a final de mes".

Algueró ha recordat que l'associació ofereix, entre altres serveis, tallers d'estimulació cognitiva que prescriuen els mateixos metges com a part del tractament per fer front a la malaltia.

AFATE organitza el proper 21 de setembre un concert solidari, coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, per recollir fons per poder continuar amb l'activitat de l'entitat. El concert serà al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, en dos passis a les 19.00 i a les 23.00 hores.

El mateix dia 21 al matí hi haurà una jornada a la Cambra de Comerç de Tortosa sota el títol '25 anys d'AFATE, passat present i futur'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00