Hoy por Hoy Reus
Actualidad
CF Reus Deportiu

Un primer equip per la base

L'Ajuntament de Reus treballarà durant aquesta temporada per garantir un primer equip de futbol a la ciutat que doni sortida als jugadors de la Fundació Futbol Base Reus. Tot plegat pocs dies abans que es confirmi que el filial del Club de Futbol Reus tampoc pugui competir per acumular la segona incompareixença.

L'Ajuntament busca opcions per donar sortida, en un futur pròxim, als joves de la base. / Xavi Guix - FFBR

Reus

El consistori pretén trobar opcions perquè la Fundació Futbol Base pugui comptar amb un primer equip l'any vinent i així permetre que els jugadors de la base tinguin recorregut dins el club. Josep Cuerba, regidor d'Esports.

JOSEP CUERBA - PRIMER EQUIP PER LA BASE

00:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000065071/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La investigació penal oberta per la compravenda del club entre Oliver i Onolfo impedeix que l'administració concursal David López pugui portar a liquidació el club en un curt període de temps. Davant aquest escenari, Fundació i Ajuntament treballen per oferir aquesta alternativa per la temporada vinent.

JOSEP CUERBA - CARA A LA TEMPORADA VINENT

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000065072/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

De moment, i preveient que el filial tampoc competeixi, el Juvenil i el femení, màxims equips de la fundació, competiran a l'Estadi Municipal aquesta temporada.

Neix el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

El regidor d&#039;Esports, Josep Cuerba, amb el president de la FFBR, Xavi Castro, durant la presentació del torneig.

El regidor d'Esports, Josep Cuerba, amb el president de la FFBR, Xavi Castro, durant la presentació del torneig. / Ajuntament de Reus

D'altra banda, aquest matí s'ha presentat el nou Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil, un torneig que neix amb l'objectiu de fer valdre i evidenciar l'esforç organitzatiu que en un temps rècord ha permès constituir la fundació i assolir una excel·lent resposta de les empreses i marques comercials de Reus i entorn. El partit tindrà lloc el pròxim dimarts 17 de setembre a les 7 de la tarda i enfrontarà a l'Estadi Municipal al Juvenil A de la FFBR i al Vila-real. Una hora abans, es presentaran tots els equips de la Fundació Futbol Base Reus.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00