Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Successos

El jurat popular considera culpable l'assassí de Riudecanyes

L'home s'enfronta a 25 anys de presó. El jurat dóna per bo un relat en què l'acusat, empès per la gelosia, hauria ordit un pla per primer emborratxar la víctima i després apallissar-la fins a la mort.

Primer pla de l'acusat per un homicidi a Riudecanyes l'any 2018, durant el mut a l'inici del judici celebrat a l'Audiència Provincial. / ACN

Riudecanyes

El jurat popular considera culpable per unanimitat l'acusat de matar un home a Riudecanyes el març de 2018 després d'emborratxar-lo. El jurat considera provat que l'acusat va passar-se la nit bevent amb la víctima fins a deixar-la indefensa per embriaguesa i en aquest estat va apallisar-la primer i asfixiar-la després.

Segons el tribunal, ell, que era un bevedor habitual, no tenia alterades les seves facultats i sabia discernir entre el bé i el mal. També ha considerat que va ser l'últim de veure la víctima amb vida i que no va col·laborar gens en la investigació policial.

Davant el veredicte de culpabilitat per unanimitat i la petició de 25 anys de presó per assassinat, la defensa, que demana l'absolució, ha fet la reflexió que, en tot cas, es podria considerar el delicte d'homicidi, amb una pena no superior als 10 anys. Després del veredicte del jurat popular, el cas queda vist per a sentència.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00