Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
POLÍTICA

L'Ajuntament de Tarragona penjarà de la façana del consistori una pancarta amb el lema "Llibertat presos polítics".

El plenari ho ha aprovat gràcies al vot de qualitat de l'alcalde i a l'absència d'un regidor socialista.

El ple ha aprovat gràcies al vot de qualitat de Pau Ricomà penjar la pancarta a favor de la llibertat dels polítics presos. / ACN

Tarragona

Els partits independentistes han portat la moció al ple i l'executiu local ha votat dividit: Esquerra ho ha fet a favor i els Comuns s'han abstingut. Hi ha hagut 12 vots a favor, 12 en contra i les dues abstencions dels Comuns. Per aquest motiu la votació s'ha hagut de repetir dues vegades, tot i que finalment el vot de qualitat de Ricomà com a batlle, ha decantat la balança.

Tot i això la pancarta no té la continuïtat garantida i el mateix debat es repetirà pròximament, ja que el Partit Popular ha anunciat que al proper ple presentaran una moció per retirar-la. Un ple que comptarà amb la presència del regidor socialista Berni Álvarez, absent avui a Tarragona perquè que és a Tel Aviv com a part de l'equip tècnic de la selecció espanyola de bàsquet U20.

En una propera moció, l'abstenció dels Comuns no serà innòcua com avui, ja que a Tarragona poden decantar la majoria perquè fan de frontissa entre els dos blocs.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00