La Graderia
Deportes
ENTREVISTA JOAN GASPART

"Recuperar a Neymar? Fitxar cracks està per damunt de l'orgull"

Joan Gaspart, ex president del Barça, es mostra partidari a 'La Graderia' de fitxar a Griezmann i Neymar tot i els antecedents de tots dos amb el Barça. L'important, diu, és guanyar títols i per això cal fitxar jugadors com ells. A més, critica la hipocresia de l'Atlético en les negociacions per Griezmann i demana quie no es traspassi a Dembelé.

Entrevista a Joan Gaspart a 'La Graderia': "Recuperar a Neymar? Fitxar cracks està per damunt de l'orgull" (10/7/19)

Entrevista a Joan Gaspart a 'La Graderia': "Recuperar a Neymar? Fitxar cracks està per damunt de l'orgull" (10/7/19)

15:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001528006/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'ex president del Barça, Joan Gaspart, diu la seva a 'La Graderia' al voltant de l'actualitat del Barça.

La posició de l'Atlètico en les negociacions per Griezmann, la possibilitat de fitxar a Neymar, les comparacions amb el cas Figo, la manca de dignitat de la junta per voler fitxar aquests jugadors tot i els antecedents, el nou projecte del Madrid... Aquí tens algunes de les reflexions més destacades de Joan Gaspart a 'La Graderia'.

Fitxar a Griezmann

- "És un gran jugador, pot donar moltes alegries, ho ha demostrat a l'Atlético, estic segur que el Barça pagarà la clàusula i vindrà al Barça, espero que dilluns estigui ja a la plantilla"

- "Hi ha hagut molta hipocresia per part de l'Atlético de Madrid en el cas Griezmann, tinc molta simpatia per Cerezo i Gil Marín, però ells han fet el comunicat pensant només en la seva afició, sabien que Griezmann podia arribar a un acord amb el Barça. El Barça s'ha comportat correctament, esperant a l'1 de Juliol... que Òscar Grau vagi a parlar amb l'Atlético per negociar el pagament còmodament és normal, faltaria més... Bartomeu ho va dir de bona fe, no ha fet res dolent enviant el gerent a negociar. Així és el món del futbol, tothom mira només per la seva gent"

- "A excepció del senyor Figo, que mereix diploma d'honor, la resta de casos són normals... L'any passat Griezmann va entendre que s'havia de quedar un any més, el Barça va veure que un any després el preu baixava... com a culé m'hagués agradat haver-lo fitxat ja l'any passat, però no ho tindré en compte si ara arriba al Camp Nou"

- "Qualsevol persona que conegui el cas Figo sap que allò no es pot perdonar, el que passa és que ell explica la veritat a mitges... ara el seu representant admet que va signar un contracte amb Florentino per pagar la quota dels socis del Madrid si no marxa, ara ja ho reconeix, i això ja és molt greu... En cap cas el tema Figo es pot comparar amb qualsevol de les operacions que el Barça té en marxa aquest estiu"

EL FITXATGE DE NEYMAR

- "És un jugador excepcional, va marxar com va marxar i no ens va agradar gens, però el PSG va fer el que havia de fer, les condicions econòmiques serien millors per al jugador, no ens va agradar, els culés ens vem disgustar... Ara Neymar diu que vol tornar al Barça, és un reconeixement a què es va equivocar. Ens vem disgustar en el seu dia, però si té ganes de tornar i demostra que es va equivocar, què hem de fer, condemnar-lo per sempre pel seu error?"

- "No em fico en el preu a pagar per Neymar, ho ha de decidir el club. Jo sí li faria signar un contracte amb una penalització molt important pel seu comportament. Imagino que Neymar no voldria perdre diners pel seu comportament. Esportivament ell no té discussió, però de vegades fa coses que no són pròpies de la filosofia del nostre club, per això li faria signar una clàusula de comportament amb la que ell entenc que no se la jugaria"

- "L'única cosa que no faria per Neymar és incloure a Dembelé com a moneda de pagament, no vull que marxi. Té 22 anys, té coses excepcionals, quants jugadors del Barça no han estat a l'alçada la seva primera temporada? Jo a Dembelé me'l quedaria, cosa que no puc dir de Coutinho, que sap greu dir-ho però si serveix per pagar un jugador no ho veuria malament, tot i que ho han de decidir els tècnics"

ORGULL I DIGNITAT A LA JUNTA

- "Amb el cas Neymar pot haver-hi una qüestió d'orgull que s'arregla amb el reconeixement del jugador que vol tornar i que es va equivocar... a les juntes del Barça no se les jutja per tenir orgull, si no per si guanyen o no títols. L'orgull és important, la dignitat més que l'orgull, però per sobre de l'orgull està el contractar jugadors que ens facin guanyar tots els títols. Si Neymar arriba i fa tres gols, l'estadi l'aplaudirà..."

- "Ningú pot acusar a Neymar de ser indigne, va causar que ens emprenyéssim, però l'hem de condemnar tota la vida a no poder tornar?"

EL PROJECTE DEL MADRID

- "M'espanta el Madrid sí... i mira, a la gent que diu que no vol a Neymar al Barça els hi pregunto si el volen al Madrid, i em diuen que no... Siguem sincers, volem els milors jugadors i m'espanta l'equipàs que està fent el Madrid, i espero que el Barça també el faci. Ja el té però els anys passen i necessitem jugadors joves, per això poso l'exemple de Dembelé. Em preocupa el Madrid, l'Atlètico... però el que m'ocupa és que el Barça faci bé la feina per seguir competint dins les seves possibilitats econòmiques"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00