Sociedad | Actualidad

Desarticulat un clan que ocultava sota una dutxa l'accés a una plantació de marihuana

Sis detinguts estan acusats de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric, tinença il·lícita d'armes i pertinença a un grup criminal

L'accés des del forat de la dutxa a la plantació de marihuana / Mossos d'Esquadra

El Prat de Llobregat

Un operatiu conjunt de la Policia Nacional, la Guardia Civil i els Mossos d'Esquadra ha desarticulat, aquest dimarts al Prat del Llobregat, un clan familiar que ocultava, sota la dutxa, l'accés a una plantació de marihuana.

Havien excavat sota l'immoble per amagar la plantació a la qual s'accedia per un plat de dutxa de 200 quilos que s'accionava mecànicament.

En total hi ha set detinguts: sis homes i una dona, d'entre 22 i 53 anys. Sis d'ells estan acusats de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric, tinença il·lícita d'armes i pertinença a un grup criminal. I una setena persona ha estat detinguda perquè tenia un ordre d'ingrés per una causa anterior.

La investigació ha durat cinc mesos i s'ha saldat amb l'arrest dels màxims responsables de la trama. L'organització tenia vincles amb el nacrotràfic internacional i una estructura jerarquitzada i altament especialitzada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00