La Graderia
Deportes
NETO FITXA PEL BARÇA

"Por calidad, personalidad y competitividad, Neto va a pelear el puesto con Ter Stegen"

Neto s'ha convertit ja oficialment en nou porter del Barça. El coneixem millor parlant amb Alejandro Rosalén, preparador de porters de la Fiorentina, equip on va treballar amb Neto durant dues temporades. Defensa la qualitat del porter brasiler, assegurant que el Barça "ha tingut molt bon ull incorporant-lo"

Entrevista Alejandro Rosalén a 'La Graderia': "Neto podría competir el puesto a Ter Stegen" (27/6/19)

Entrevista Alejandro Rosalén a 'La Graderia': "Neto podría competir el puesto a Ter Stegen" (27/6/19)

06:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001521780/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Neto, nou porter del Barça, va jugar a la Fiorentina entre 2011 i 2015. Allà va coincidir amb el valencià Alejandro Rosalén, que va exercir d'entrenador de porters del conjunt italià. Amb ell parlem per a conéixer una mica millor al nou porter del Barça, que assumirà el rol de Cillessen a la plantilla blaugrana.

Repassa el millor de la conversa amb Alejandro Rosalén, entrenador de porters de la Fiorentina

Competència amb Ter Stegen

- "El Barça ha fitxat un molt bon porter, Neto és molt complert, el Barça ha tingut molt bon ull, la porteria estarà ben coberta, fins i tot crec que Neto pot discutir una mica la posició de Ter Stegen, que és un dels millors porters del món"

- "Si el deixen competir, per qualitat, personalitat i competitivitat ell lluitarà, Neto sempre vol més, voldrà ser protagonista i demostrar qui és"

- "No hi ha cap futbolista que sigui bon suplent, tots volen jugar, tots creuen que estan preparats per jugar i sobretot els porters es consideren tots els número 1, però Neto no és pas conflictiu, ell treballa i assumeix les decisions de l'entrenador, és un molt bon company que intentarà discutir-li el lloc al porter titular"

Característiques de Neto i el joc del Barça

 - "És un porter molt reactiu, d'aquells que et donen punts, que et fa aturades que tenen incidència en el resultat, al llarg de la temporada acaba donant 10-12 punts al seu equip. Comet poques errades, en fa com tothom, pero et dóna molt més del que et pugui treure"

- "Neto té bons peus, els te educats, té bona presa de decisions, ara li costarà adaptar-se al joc del Barça perquè a Juventus i València no es treballava la sortida de pilota, però a nivell tècnic i mental està capacitat per a fer-ho"

- "Tots els porters tenen coses a millorar, a l'etapa a la Fiorentina havia de corregir certes formes de rebutjar, el joc amb la cama esquerra... però ha anat millorant i s'ha convertit en un porter complet, té presència, transmet seguretat, sempre concentrat... si a Ter Stegen li passa alguna cosa la porteria del Barça quedarà al 100% assegurada amb Neto"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00