Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Eleccions municipals

Ciutadans contra Ciutadans

Els regidors de Ciutadans de Reus exploten contra la cúpula del partit a Catalunya i demanen la baixa de la formació taronja.

D'esquerra a dreta, els regidors de Ciutadans Reus Guillermo Figueras, el portaveu Juan Carlos Sánchez i Pepa Labrador. / Joel Reche

Reus

Damián Morales i Pepa Labrador ja han demanat la baixa, i Guillermo Figueras i Juan Carlos Sánchez, portaveu municipal, ho faran durant els pròxims dies, quan hagin resolt com poder tornar els diners sobrants de les dotacions d'aquest mandat, tal com van prometre. La decisió ha arribat després de conèixer la resolució de la comissió de garanties, que no ha acceptat cap dels recursos presentats pels regidors per l'expedient que els hi va obrir el partit després d’haver destapat un pressumpte frau laboral del diputat cambrilenc Carlos Sánchez, mà dreta de Carlos Carrizosa. El diputat, ex policía local de Cambrils, hauria fet campanya electorar l’estiu de 2015 durant una baixa laboral, una baixa que podria haver simulat. Cap dels quatre representants ha pogut tenir accés a aquesta acta, pel que posen en dubte que s'hagi dut a terme aquesta comissió. Sánchez, portaveu municipal, assegura que tot plegat apunta a una caça de bruixes.

TALL JUANCARLOS CS REUS CAZA DE BRUJAS

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000060811/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Analitzant el futur del partit a les pròximes eleccions, Sánchez afirma que la formació d'Albert Rivera només busca gent que no discuteixi la deriva totalitària del partit.

TALL JUANCARLOS CS REUS FICHAJES MEDIATICOS

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000060814/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El suport que han rebut els 4 regidors per part de la militància ha provocat que es plantegin no deixar la política activa. De fet, aquest mateix dimarts a la tarda es trobaran amb part de la militància per trobar una fórmula que els permeti continuar amb el seu projecte municipal.

La crisi també s’escampa a Cambrils

El portaveu municipal els darrers 4 anys, Imanol Rico, se n'ha assabentat per la premsa que no repetirà als primers llocs de la llista. La direcció del partit a la demarcació no ha volgut donar cap mena d'informació sobre aquest fet.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00