Aquí Cuní Ebre
Sociedad | Actualidad
CAMBRA COMERÇ

Chavarria no repetirà com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa

L'actual president ha anunciat que no es presentarà a les properes eleccions

Pla mitjà del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria, i el gerent Francesc Miguell. / Anna Ferràs (ACN)

Tortosa

L'actual president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, Josep Maria Chavarria, ha anunciat que no es presentarà per a les properes eleccions de la Cambra.

Chavarria ha explicat que "hi ha empreses preparades, preparadíssimes, per ocupar aquest lloc i també és important renovar".

Chavarria ocupa el càrrec de president de la Cambra des de l'any 2015, quan va entrar en substitució de José Luis Mora.

A la Cambra de Tortosa ja s’ha tancat per consens el que serà el futur comitè executiu, format per 14 empreses del territori. El comitè, un cop constituït, serà el que escollirà el nou president.

Chavarria també ha explicat que la Cambra continua fent pressió per tal de demanar els desdoblaments de les carreteres N-420 i la C-12.

El proper 11 de març, el president i el subdelegat del govern a Tarragona, Joan Sabaté, viatjaran a Madrid per reunir-se amb el Secretari d'Estat d'Infraestructures i traslladar-li les més de 600 firmes que s'han recollit en diferents ens locals del Baix Aragó i les Terres de l'Ebre.

Segons Chavarria, amb aquestes firmes "s'intentarà fer pressió i posar el problema de les infraestructures del nostre territori damunt la taula del govern".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00