Sociedad | Actualidad

Els mossos detenen una mare per picar la seva filla de 3 anys amb un cinturó

L'Esplai on la nena fa activats va detectar que tenia marques vermelles i la dona va reconèixer que l'havia castigat

Jutjat de Guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat(Google Maps)

L'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos han detingut la mare d'una nena de 3 anys de l'Hospitalet de Llobregat que aquest dilluns va arribar a un centre d'activitats extraescolars amb marques de corretja de cinturó al cos. La mare ho va intentar justificar, però la direcció de l'esplai va veure que la situació era greu, va alertar a Infància i amb coordinació amb l'escola, on estudia la nena, l'endemà el centre ho va denunciar a la policia.

Els educadors de l'esplai van veure que la nena s'apartava si la tocaven mentre jugava, com si li fes mal l'esquena o la panxa. Se'n van malfiar, van aixecar-li la roba i van descobrir que tenia marques vermelles a la pell. Van deduir que l'havien apallissat amb un cinturó perquè tenia senyals que coincidien amb la corretja. Van parlar amb la nena i després van cridar la mare, d'origen marroquí, per demanar-li explicacions per les ferides. La dona, segons ha pogut saber SER Catalunya, els va explicar que havia castigat la petita de 3 anys perquè havia dut el seu germà petit, que és un nadó, fins a la banyera.

Les justificacions de la mare per aquests maltractaments van posar en alerta els educadors. La direcció de l'escola on la nena estudia van alertar dimarts els Mossos. La policia va prendre declaració a l'entorn de la mare i finalment una patrulla va detenir la dona. Va passar a disposició del jutge de guàrdia de L'Hospitalet de Llobregat, que la va deixar en llibertat aquest dimecres i va retirar-li la custòdia dels seus tres fills i així protegir-los, segons confirmen fonts properes al cas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00