Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
TGN 2018

PortAventura World renuncia a qualsevol indemnització pels Jocs de 2017

La direcció anuncia que vol seguir apostant per l'esdeveniment esportiu perquè el considera de gran importància per Tarragona i la Costa Daurada.

Hotel de cinc estrelles de Port Aventura, "La Mansión de Lucy". / Port Aventura Port Aventura

Tarragona

Feia dies que s’especulava amb quina seria la primera veu que reclamaria indemnitzacions per l’ajornament dels Jocs Mediterranis del 2017, 2018. Quedava clar que el sector hoteler, que tenia tancades i barrades les reserves per aquelles dates, podia ser dels més perjudicats.

Ara bé, aquest dimecres PortAventura World ha fet un pas endavant i ha anunciat que renuncia a qualsevol tipus d’indemnització. Els hotels que gestiona preveien acollir a la família olímpica xifrada en 4.000 participants del 30 de juny fins al 9 de juliol de 2017. És per això que en un comunicat fan explícit que consideren lamentable que els Jocs s’hagin hagut d’ajornar però, ara, la companyia vol mirar al futur i des de la direcció afirmen que volen seguir a peu del canó del projecte perquè creuen que el Jocs són un esdeveniment de gran importància per la projecció de Tarragona i del conjunt de la Costa Daurada. Amb aquest gest queda pendent de veure si altres actors d’aquest i altres sectors reaccionen d’igual manera o decideixen reclamar algun tipus d’indemnització.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00