Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
COOPERATIVA CAMBRILS

Els afectats es personen com a acusació particular

La Plataforma d’Afectats per la fallida de la Cooperativa de Cambrils, es personarà al procés judicial per la fallida de la secció de crèdit. Així ho han decidit en assemblea aquest diumenge.

Assamblea Afectats Cooperativa Cambirls / Silvia Jardí ACN

Tarragona

Després d’una assemblea celebrada a Cambrils, aquest diumenge al matí, el membres de la Plataforma d’Afectats es posicionen contra els antics i els nous gestors de la secció de crèdit. Ho fan en una causa que ja està oberta per denúncies presentades de manera individual per uns sis afectats.

Rascar-se més la butxaca

A partir d'ara però, als qui es vulguin personar se'ls obre un nou dilema perquè la organització ha avisat que qui vulgui tirar endavant, i arribar fins a judici, hauran d'estar disposats a aportar més diners i només així podran seguir formant part activa de l'organització. De moment, tenen prou diners perquè el mes d’agost ja van cobrar el 46,4% dels estalvis retinguts.

El president de la plataforma, Daniel Pallejà, reconeix que “hi ha un deure moral en nosaltres mateixos i un deure moral en la societat pel mal que han fet” i és per això que volen que sigui un jutge qui dictamini qui ha fet les coses malament i que quedin retratats en una sentència judicial.

Un dels elements positius que es destaca des de la Plataforma és que ara que es personaran, entraran en la instrucció del cas i per tant tindran accés a l'expedient i informació dels denunciants i dels denunciats. Això, diuen que els servirà tenir més elements per actuar un sentit o un altre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00