La Graderia
Deportes
FERRAN ABAT

"La pubàlgia exposa a patir lesions musculars"

Parlem amb Ferran Abat, traumatòleg esportiu, director de la clínica ReSport clínic, sobre com tractar la pubàlgia. "Jo sóc partidari de que la cirugia ha de ser la última de les accions, hi ha tractaments com l'EPI que regenera el tendó", assegura.

Bloc Ferran Abat, traumatòleg esportiu (22/09/2016)

Bloc Ferran Abat, traumatòleg esportiu (22/09/2016)

07:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001128182/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El director de la clínica ReSport clínic, Ferran Abat, traumatòleg esportiu especialitzat en recuperacions de pubàlgia, ha explicat a La Graderia les solucions que té aquesta lesió. "Quan un jugador pateix del pubis queda més exposat a patir lesions musculars", ha afirmat. "La pubalgia és una lesió dels tendons adductors, que s'enganxen a l'ós del pubis. Jo sóc partidari de que la cirugia ha de ser la última de les accions, hi ha tractaments com l'EPI que regenera el tendó", ha assegurat.

"Si Messi fa un tractament correcte no ha de parar. En un mes i mig, dos messos ha de jugar al 100% sense parar del tot", ha considerat Abat. "Això sí, s'ha de baixar la càrrega de treball i dir-li quin partit pot jugar o no en funció de la importància del partit", ha afegit.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00