Sociedad | Actualidad

CDC demana ser el Partit Demòcrata Europeu Català

L'antiga Convergència acaba d'enviar una carta a la militància explicant que ara, proposa registrar-se amb un altre nom. De Partit Demòcrata Català a Partit Demòcrata Europeu català

Imatge d'arxiu de la seu de CDC / Cadena SER

Barcelona

Segons publica avui el diari La Vanguardia, aquesta seria la resposta del partit d’Artur Mas a l'avís del Ministeri de l'Interior, sobre el nou nom de la formació. I avui s'ha enviat una carta explicant-ho als militants. Afegint la paraula europeu enmig del nom, el partit confia que ja no hi hagi confusions amb altres formacions polítiques.

En paral·lel, però, hi ha un pla B, i és que també s'ha demanat registrar altres noms, els que es van estar debatent durant el congrés del juliol, per si el de Partit Demòcrata Europeu Català tampoc funciona.

Per altra banda, sobre la via unilateral per assolir la independència que es contempla en el Preàmbul, i que va merèixer per part del Ministeri un avís d'utilitzar la llei de partits, el partit no l'ha canviat, però sí ofereix al registre que aquest preàmbul no s'inscrigui si no ho consideren oportú.

En tot cas, sigui quin sigui el nom que accepti el Ministeri, se sotmetrà a votació dels associats

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00