Sociedad | Actualidad
BENASSAL

Benassal proposa una extensa agenda cultural per l'estiu

L’ajuntament ha programat per l’agost diferents actes que van des de la presentació de llibres a la projecció de documentals, passant per activitats per als més menuts

(Ajuntament Benassal)

Castellón

Benassal ha preparat una programació especial per l’estiu repleta d’activitats per totes les edats. Si bé al mes de juliol els veïns del poble van gaudir de nombrosos esdeveniments, l’ajuntament ha programat per l’agost diferents actes que van des de la presentació de llibres a la projecció de documentals, passant per activitats per als més menuts.

El Grup per a la Recuperació de la Memòria del Segle XX de Benassal ha programat diverses activitats culturals durant els mesos de juliol i agost. Així, el dia 4 d’agost continua el Festival de Documentals "Vila de Benassal" en el qual es projectarà el documental "Homenatge a les 11 dones afussellades al Camp de la Bota". La projecció es realitzarà a l'aire lliure i en la presentació intervindran Josep Maria Monferrer i Emili Ferrando. El dia 12 es presentarà a la sala d'actes Cajamar el llibre "Executada", d'Emili Ferrando i el dia 17, "Tagèdies silenciades" de Raül González Devís. Per finalitzar amb la programació cultural, el festival projectarà "Mi manzanica", d'Artur Molina i Heli Valero i el curtmetratge "Jotas de Barro".

La població de Benassal, a la comarca castellonenca de l'Alt Maestrat compta amb una nova obra de referència en la seua extensa bibliografia. Es tracta de l'obra 'Benassal, los años dorados' escrita pels autors Sebastián Albiol Vidal i Agustín Delgado Agramunt. El llibre editat per Servol Edicions fa un ampli repàs per la història del Balneari de la Font d'En Segures durant els primers 30 anys del segle passat; sens dubte un dels principals motors econòmics, socials, culturals i polítics d'aquesta preciosa població de muntanya. L'obra està dividida en 21 capítols on es van tractant els principals assumptes que van convertir el Balneari de la Font d'En Segures en un dels més importants d'Espanya. El llibre 'Benassal, los años dorados' es presentarà el divendres 5 d'agost a les 22:30 hores als Porxos de la Mola.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00