Sociedad | Actualidad

El govern buscarà l'escletxa per portar “l’Operació Catalunya” davant la justícia

De moment la Generalitat no pot fer res perquè ni les gravacions entre el ministre de l'interior i el director de l’Oficina Antifrau ni l'informe que es va conèixer ahir serveixen davant d'un jutge

La portaveu del Govern, Neus Munté, des del faristol de la sala de premsa de la Generalitat, el 12 de juliol del 2016. / Julià N. (ACN)

Barcelona

La portaveu del govern, Neus Munté, assegura que no es quedaran de braços plegats davant l'escàndol que involucra al Ministre en funcions Fernández Diaz i el ja excap de l'Oficina Antifrau de Catalunya, De Alfonso. Per això, Munté avisa que l'executiu de Puigdemont ja està buscant la manera de portar-ho als tribunals: treballarem per trobar algun element probatori que ens permeti articular una defensa dels interessos de Catalunya, del full de ruta i del govern de la generalitat.”

Munté considera que amb aquest nou informe es constata que hi ha un intent de desprestigi i persecució del moviment independentista. També afegeix que en un autèntic estat de dret Fernández Diaz no seria ministre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00