Sociedad | Actualidad

El Barça pot acabar pagant 13.850.000 euros per Denis Suárez

L'acord pel qual va ser repescat inclou una clàusula per la qual el Barcelona pagarà al City 800.000 euros per cada deu partits amb el primer equip

Denis Suárez durant un partit amb el Barça B(FC BARCELONA)

Barcelona

El Barça ha anunciat aquest dilluns la incorporació de Denis Suárez, que torna al Camp Nou després que el club blaugrana hagi exercit la clàusula de recompra de 3.250.000 euros pactada en el seu moment. El migcampista gallec signarà per les quatre pròximes temporades, amb opció a una cinquena si juga un nombre determinat de partits, i tindrà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.

Però el retorn de Denis Suárez al Barça li pot sortir molt més car al club blaugrana, ja que quan el va fitxar el Manchester City fa tres anys va pactar una sèrie de variables que començarà a pagar ara. Aleshores el Barça va fitxar al gallec a canvi d'1,8 milions d'euros, però amb diversos variables estipulats per si algun dia arribava al primer equip blaugrana.

L'operació matemàtica és exactament la següent. El Barcelona estarà obligat a pagar 800.000 euros al Manchester City per cada deu partits que l'atacant jugui amb el primer equip. Això segons el contracte signat es repetirà fins que el futbolista disputi cent partit amb la samarreta del FC Barcelona.

És a dir, si tot surt com el Barça vol i Denis acaba sent una peça clau en l'equip, al seu preu inicial caldria sumar-li vuit milions d'euros. Cent partits en els quals el jugador hauria costat uns 80.000 euros per enfrontament i gairebé 900 euros per minut jugat.

Si sumem la quantitat pagada inicialment (1,8 milions), la clàusula de recompra perquè torni de Vila-real (3,25 milions), el variable per arribar al primer equip (800.000 euros) i els deu pagaments per jugar cent partits (8 milions), al final el fitxatge de Denis li pot arribar a costar al Barça un total de 13,85 milions d'euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00