Sociedad | Actualidad
TARRAGONA

Repsol treballa per minimitzar el fum que generen les torxes d'emergència

Tot i que des de l'empresa mantenen que no hi va haver risc mediambiental i que els valors de la contaminació de l'aire no es van veure alterats per les denses fumeres que van durar dos dies, treballaran per reduir l’ “impacte visual" del fum.

Columnes de fum a Repsol el passat 23 de maig(ACN)

Tarragona

Repsol ha anunciat que començarà a elaborar un pla per tal de minimitzar les emissions de fum des de la torxa d'emergència, unes emissions "inevitables" sempre que s'activa aquest element del Complex Industrial tarragoní.

Tot plegat arriba després que el dilluns 23 de maig s'activessin les torxes de seguretat de Repsol provocant una densa fumera negra visible des de diversos punts de les comarques del Camp de Tarragona. Des de l'empresa continuen mantenint que el dens fum negre no va afectar al mediambient ja que els nivells de contaminació de l'aire no es van veure alterats, es comprometen a minimitzar el que ells consideren un simple "impacte visual".

Fiscalia ha anunciat que obrirà diligències d'investigació per veure si s'ha comès un possible delicte mediambiental, una qüestió que des de l'empresa desconeixen, diuen que no han rebut cap notificació judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00