Sociedad

Homenatge a les víctimes de Germanwings

S’ha inaugurat una placa a la T2 de l'aeroport del Prat que recorda a les víctimes quan es compleix un any de la tragèdia. Primera trobada entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont

Mariano Rajoy i Carles Puigdemont / Toni Albir (EFE)

El Prat de Llobregat

Sota tres banderes a mig pal i rodejat de corones de flors i espelmes, els familiars de les víctimes han descobert una placa commemorativa que, des d’avui, recorda les 150 persones que van perdre la vida ara fa un any als Alps, i a on s’estan dipositant roses vermelles. En el seu discurs, la presidenta de l’Associació de víctimes, Sílvia Chaves, ha demanat a les administracions que augmentin els controls perquè no es torni a repetir una tragèdia com aquesta: “Volem evitar que altres famílies hagin de passar per la terrible situació viscuda i volem que la societat i els nostres governants prenguin consciencia de la necessitat de vetllar per tots i cadascun de nosaltres. Ens sentim units per la memòria dels nostres éssers estimats”.

Primera trobada de Rajoy i Puigdemont

Tant el president Puigdemont com Mariano Rajoy s’hi han compromès. Aquesta és la primera vegada que es troben des de la investidura del president de la Generalitat. Els familiars agafaran després un vol cap a França on demà es farà un acte en el punt més proper a la tragèdia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00