Sociedad

Nou cas d'abusos a menors a l'Ametlla del Vallès

Un jutge de Granollers ha deixat en llibertat amb càrrecs el professor d'un institut públic de l'Ametlla del Vallés detingut per suposats abusos a tres alumnes

Una imagen del instituto 'Eugeni Xammar' de la población barcelonesa de l'Ametlla del Vallès, donde se habría producido este nuevo caso de abuso a menores / Google Street View

Barcelona

Els Mossos van arrestar el mestre de l'Institut Eugeni Xammar aquest dilluns, després que la setmana passada el centre el denunciés per suposats tocaments a tres alumnes. El magistrat ha interrogat el professor i l'ha deixat en llibertat amb càrrecs a l'espera de continuar amb la investigació.

El departament d'Ensenyament ha suspès cautelarment de sou i feina al professor. La mesura es mantindrà mentre duri la investigació judicial.

Fonts d'Ensenyament destaquen que en aquest cas, el protocol de resposta davant un possible cas d'abusos s'ha complert punt per punt. La direcció del centre va alertar la setmana passada a la inspecció i a serveis territorials de les denuncies fetes per tres alumnes.

Un cop avaluades les denuncies, Inspecció va recomanar al centre que trasllades el cas als tribunals i que apartés de forma immediata al professor denunciat de les seves funcions. La direcció del centre confirma els fets però no vol donar més detalls per protegir la privacitat dels alumnes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00