Sociedad | Actualidad

Comença la marató de reunions

La CUP es dona com a molt 13 dies per tancar un acord amb Junts pel Sí i desencallar la formació d'un nou govern de Catalunya, encara no se sap amb quin president. Aquest és el termini fixat pels anticapitalistes

Els diputats de Junts pel Sí Raül Romeva i Marta Rovira, després de la reunió negociadora amb la CUP / Quique García (EFE)

Barcelona

Cada dia hi haurà un cara a cara entre les dues formacions, el primer d'ells aquest matí. Aquesta trobada de la taula única (a proposta de la CUP es van agrupar els tres àmbits de negociació que hi havia) ha durat poc més de tres hores i no se’n sap gaire. Només les paraules del diputat de Junts pel Sí, Toni Comí, apuntant que les converses van bé.

Sí se sap que l’objectiu és arribar a un preacord global que inclogui el qui perquè tot plegat se sotmeti a l’assemblea de la CUP del 27 de desembre.

La diputada cupaire Gabriela Serra confia que hi hagi una proposta cap el 22-23 de desembre. També ha apuntat que les declaracions del convergent Francesc Homs no influiran en el full de ruta i també creu que el resultat electoral tampoc no tindrà cap efecte en les converses.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00