Sociedad | Actualidad

Salut mental per la parella

El grup Balaña ha apostat per l'adaptació a teatre del best-seller de Jonh Gray Els homes són de Mart i les dones de Venus abordant les diferències entre homes i dones amb sentit l'humor

Grup Balaña

Barcelona

Qui no s'ha sorprès pel comportament incomprensible de l'altre sexe? Les diferències entre homes i dones va ser el fonament principal del best-seller de Jonh Gray Els homes són de Mart i les dones de Venus. El grup Balaña ha apostat per l'adaptació a teatre d'aquesta hilarant comèdia sota la direcció d'Edu Pericas i de la mà de Jordi Díaz.

El conegut actor protagonitzarà un espectacle en que les diferències de funcionament de cada sexe en situacions quotidianes seran una font de complicitat i no de conflicte. Una aposta, sens dubte, per la salut mental de la parella.

Les discussions entre enamorats poden convertir-se en un camp de batalla on es llancen dards enverinats carregats de frases feridores, amb aquesta comèdia es tracta d'abordar aquestes diferències des d'un punt de vista més sa per a la parella i, és clar, afrontar-les amb sentit l'humor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00