Sociedad | Actualidad

Torna la pudor

Els veïns d’Esplugues, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona diuen que ha tornat la mala olor de dimecres

Albert Torelló / Flickr

Barcelona

A hores d’ara encara es desconeix l’origen de la pudor que per segon dia consecutiu se sent a l’àrea de Barcelona.

Tècnics de la conselleria d'agricultura han visitat els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat aquest matí i han descartat que l'olor vingués d'allà com va afirmar l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

El Port de Barcelona, per la seva banda, també s'ha auto descartat com a causa de la pudor.. diuen que ells ahir només van descarregar un mineral que no fa mala olor i que a més ho van fer sense que entrés en contacte amb l'aire.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona ha revisat depuradores i plantes de residus i també les ha descartat com a font de la fortor. A la depuradora del Prat des d'ahir s'hi estan fent unes tasques d'inspecció a l'emissari submarí i s'ha desaconsellat el bany a les platges del municipi fins diumenge. Però l'Àrea Metropolitana de Barcelona i experts consultats per aquesta redacció consideren que la pudor tampoc pot estar sortint d'aquí.

I des de la conselleria de Territori i Sostenibilitat expliquen que totes les industries que emeten contaminants estan controlades permanentment i no s'ha detectat cap anomalia en les darreres hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00