Sociedad | Actualidad

Eulàlia Reguant assegura que l’Assemblea de la CUP no votarà a favor de Mas

La diputada Eulàlia Reguant encara confia que Convergència acabi proposant un altre nom però que si es mantenen amb Mas reiteren que no creuaran aquesta línia vermella

La diputada de la CUP al Parlament, Eulàlia Reguant, als estudis de Ràdio Barcelona / Vero Sanmor

Barcelona

La CUP està convençuda que l'Assemblea Oberta, que encara no té data i que ha de ratificar el possible acord amb Junts pel Sí, no donarà llum verda a Artur Mas.

La diputada al Parlament, Eulàlia Reguant, recorda que deixar que la militància voti l'acord amb 'Junts pel Sí' no vol dir que la porta per a que Artur Mas sigui president estigui obert. De fet, diu que en aquesta setmana encara no hi haurà acord i que els militants, fins ara, no han volgut a Mas. Ho va dir ahir en una entrevista al programa 'El Balcó' de SER Catalunya.

Entrevista Eulàlia Reguant, diputada de la CUP al Parlament

21:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0659820151103202903/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reguant admet que encara no s'han acabat de posar les bases sobre com ha de ser aquesta Assemblea Oberta, diu que encara no té data i que encara han de decidir qui hi podrà votar. A més, assegura que fa poc temps que estan parlant amb 'Junts pel Sí' sobre el contingut de l'acord.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00