Sociedad | Actualidad

On seuran els nous diputats

Els grups parlamentaris catalans han consensuat avui una distribució provisional de l'hemicicle per al ple constitutiu de dilluns que ve

Imatge de l'hemicicle del Parlament / Parlament de Catalunya

Amb aquesta nova distribució, es trenca la clàssica distribució de dretes i esquerres i passa a ser d'independentistes i no independentistes. Junts pel Sí ocuparà el costat esquerra de l'hemicicle, juntament amb la CUP, que quedarà incorporada a les files 6 i 7 tocant el passadís central.

A l'altre costat, a la dreta, Ciutadans ocuparà les places que es troben més a prop de la presidència del Parlament, al costat hi tindrà Catalunya Sí que es pot i per darrere se situarà el PSC i a dalt de tot el PP.

D'aquesta manera, veurem com Artur Mas canviarà de costat i ara se situarà a l'esquerra, tocant el passadís, i, en canvi, Catalunya Sí que es Pot i el PSC es trobaran per primera vegada a l'ala dreta de l'arc parlamentari.

Aquesta distribució, de moment, serà per a la sessió constitutiva de dilluns i, si la nova mesa que surti d'aquesta sessió l'acaba confirmant, es mantindrà durant aquesta pròxima legislatura.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00