Sociedad | Actualidad

Els surfistes es queixen a Ada Colau

El col·lectiu clama per una millora de la seva situació i i demanen que se'ls deixi practicar el seu esport

Barcelona

Els surfistes de la platja de la Barceloneta s'han queixat a la seva alcaldessa, Ada Colau, a través del compte Facebook d'aquesta, de la prohibició de practicar el seu esport per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquest col·lectiu no comprèn la situació que va viure al dia d'ahir quan la policia barcelonina els va obligar a tornar a la sorra. Onejava la bandera vermella i van argumentar que estava prohibit romandre a l'aigua mentre les condicions climatològiques no canviessin.

Assumeixen el risc de fer surf en segons quins temporada a causa de l'escassetat d'onades durant la resta de l'any i clamen per una Barcelona moderna, bressol del skate i surf, un reclam turístic promogut des del propi ajuntament.

Durant els mesos d'estiu, els surfistes són considerats embarcacions impedint així la convivència amb banyistes, per la qual cosa demanen també una millora de la situació igualant Barcelona amb altres ciutats que divideixen les seves platges en dues zones perfectament diferenciades: una per a banyistes i una altra per a esports aquàtics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00