Sociedad | Actualidad

Apunyalada al carrer a Castelldefels

Nou crim a Castelldefels, que la setmana passada ja vivia una tragèdia amb quatre membres d’una família morts. En aquest cas, una dona ha estat apunyalada en ple carrer i la policia local ja ha detingut al presumpte autor

Mossos i Policia Local treballen al lloc del crim, al carrer Pietat, del barri de Can Vinader de Castelldefels / David Guerrero

Castelldefels

Els fets s'han produït a les 6 del matí al carrer Pietat, en una barriada obrera de Castelldefels. L'home, armat amb un matxet i cobert amb un passamuntanyes, volia simular un robatori. Esperava a la dona, de 40 anys d'edat, al davant del portal de casa seva a que sortís a treballar i l'ha apunyalada al mig del carrer.

Avui és dia de mercat en aquesta zona i els veïns han aconseguit retenir l'homicida, exparella de la víctima, fins a l'arribada de la policia local, que l'ha detingut. L'actual parella de la dona apunyalada ha baixat corrents al carrer, en sentir els crits, i s'ha trobat amb el crim.

La parts muntanyosa que es veu al fons de la imatge és on els veïns han pogut retenir l'homicida

La parts muntanyosa que es veu al fons de la imatge és on els veïns han pogut retenir l'homicida / David Guerrero

Els veïns expliquen que agressor i assassinada eren parella fins fa tres ants, i que el cotxe de la dona va aparèixer cremat fa uns mesos. Tothom va relacionar aquest atac amb l'exparella.

L'Ajuntament de Castelldefels ha decretat dos dies de dol a la ciutat i ha demanat a les administracions que treballin junts contra aquesta xacra. L'alcaldessa, Candela López, ha anunciat que revisaran els protocols del consistori per actuar davant possibles casos de violència masclista.

Fa una setmana Castelldefels ja vivia una tragèdia quan va aparèixer morts els quatre membres d’una família.

La investigació d'aquests fets no s'ha tancat, però tot indica que el pare va matar a trets els dos fills i la dona i després es va suïcidar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00