Sociedad | Actualidad

Les obres del tren llançadora comencen aquest dimecres

Les obres del tren llançadora que connectarà el centre de Barcelona i l’aeroport del Prat començaran aquesta setmana. Mourà entre 7 i 9 milions de persones a l’any

GRA178. MADRID, 17/07/2017.- La ministra de Fomento, Ana Pastor, durante la rueda de prensa posterior a la reunión hoy del Consejo de Ministros. EFE/Zipi / Zipi (EFE)

Barcelona

Finalment es complirà el termini marcat pel ministeri de Foment i serà abans d’acabar aquest mes de juliol quan començaran les obres del tren llançadora que ha de connectar el centre de Barcelona amb l’aeroport del Prat en 20 minuts.

En una visita a la fàbrica de Siemens a Cornellà, la ministra de Foment, Ana Pastor. ha avançat que serà dimecres quan es posarà la primera pedra de les obres. “No s’havien d’haver aturat mai i gràcies a que ens anem recuperant de la crisi, projectes importants com aquest, que estaven pendents, surten endavant”, ha dit Pastor. Les obres, qualificades per la ministra com “grosses”, comptaran amb una inversió de més de 200 milions d’euros.

En canvi, les obres que sembla que no començaran aviat són les dels accessos ferroviaris al port de Barcelona. Segons Pastor encara continuen amb la redacció de la part tècnica del conveni i no hi ha data per la licitació d’aquesta infraestructura que van acordar el Port, la Generalitat i el govern central fa gairebé dos anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00