Sociedad | Actualidad

Seat torna a tenir seients

Direcció i sindicats han arribat a un acord que garanteix el futur de l’empresa de components

Aquest matí la fàbrica de Seat a Martorell estava deserta, amb les línies de producció aturades, però a les dues del migdia s’ha reprès la normalitat. El torn de tarda ha entrat a treballar després de que ahir s’haguessin de quedar a casa per la falta de seients que muntar als cotxes degut a la vaga de l’empresa proveïdora Johnson Controls Eurosit. El torn de nit i el d’aquest matí tampoc havien anat a treballar per la falta de seients.

La direcció i el comitè d’empresa de la companyia que fa els seients han arribat a un acord aprovat pel 95% de la plantilla en una votació celebrada aquest matí i que es confirmarà en una mesa de negociació a partir de demà. La intenció és la de garantir la continuïtat dels prop de 500 llocs de treball encara que s’hagi perdut l’adjudicació dels seients del nou Seat Ibiza fent tot el possible per aconseguir el contracte dels seients de l’Audi A1 que també es produirà a Martorell i que s’adjudicarà al setembre.

La vaga, que ha durat poc més d’un dia ha provocat l’aturada de les tres línies de la fàbrica de Martorell durant més de 24 hores, el que es tradueix en la pèrdua de producció d’uns 2.500 vehicles segons fonts de la companyia automobilística.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00