Sociedad | Actualidad
Bordils

Morts a trets

Troben morts a trets dos homes a Bordils. La policia ja ha detingut dues persones i ha localitzat la furgoneta amb la que pretenien traslladar els cadàvers.

El Mas Pibernat, on hauria passat el crim. / Anna Punsí

Bordils

La policia va rebre una trucada anònima feta des d'una cabina de Bordils que els informava que hi havia hagut com a mínim 5 trets i que havia vist marxar a tota velocitat una furgoneta blanca.

Els Mossos van muntar un dispositiu i van localitzar aquest vehicle embarrancat enmig del fang, a prop del riu. A l'interior hi van trobar, tapats amb mantes, els dos cadàvers; dos homes que encara no han estat identificats. Un d'ells té trets al cap i l'altre a l'esquena.

La furgoneta, abandonada pels autors del crim.

La furgoneta, abandonada pels autors del crim. / Anna Punsí

La policia va identificar la furgoneta, que està a nom d'una empresa de la construcció de Salt tancada des de fa 4 anys. A partir d'aquesta pista van muntar el dispositiu per localitzar els autors del crim; un home de 47 anys i un de 64 veïns de Bordils i Salt.

Veí de Bordils

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141210141500/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A la part posterior de la casa hi ha una antiga granja de la qual en surt una forta pudor de marihuana. Des de l'exterior es veuen sacs i un estractor. De moment no ha trascendit el mòbil del crim.

Veí de Bordils

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141210141313/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els fets van passar pels vols de les 11 de la nit al Mas Pibernat, que està situat al carrer Migdia de Bordils, un camí asfaltat que comunica el barri del Rissec amb la zona de vivers que s'estén entre el nucli urbà i el riu Ter.

Un dels detinguts pel crim a Bordils durant la reconstrucció dels fets

Un dels detinguts pel crim a Bordils durant la reconstrucció dels fets / Anna Punsí

Un dels detinguts pel crim a Bordils durant la reconstrucció dels fets

Un dels detinguts pel crim a Bordils durant la reconstrucció dels fets / Anna Punsí

Un veí ha explicat que fa poc que hi vivien i que un dels dos inquilins fa poc que treballa a la brigada municipal de Bordils fent feines de tot tipus.

La identitat de les víctimes no ha trascendit però un primer examen forense ha determinat que els morts són dos homes d'entre 25 i 40 anys. Tenien impactes al cap.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00