Sociedad | Actualidad
Esports

Canvis per obligació i canvis per necessitat

El Girona haurà d'improvisar un carriler esquerre perquè Juncà continua lesionat i David García té mal d'esquena. El Llagostera segueix movent peces de l'onze per trobar un bloc que guanyi partits.

La Previa: Leganés-Girona i Llagostera-Tenerife

La Previa: Leganés-Girona i Llagostera-Tenerife

05:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141114155508/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Canvis per necessitat i canvis per obligació. Al Girona, és la obligació de trobar un recanvi per Juncà el que porta el tècnic, Pablo Machín, a triar entre Coris o Juanlu Hens per actuar al carril esquerre tot i ser dretans. Perquè el recanvi natural, David García, té mal d'esquena i no viatja a Leganés. Qui sí que està plenament recuperat és el central Ramalho.

Al Llagostera, en canvi, la situació (en zona de descens, 7 jornades sense guanyar) demanda que els entrenadors continuin sacsejant l'onze inicial per trobar "la tecla". El run run del relleu a la porteria ja és clamor -i més quan el propi René ha admès les seves pífies- però el tècnic, Lluís Carrillo, no ha volgut precisar aquesta afirmació: "és probable que aquesta setmana hi hagi molts canvis".

Enric Pi, Robert Simón, Juanjo i Oscar Rico estan descartats per lesió contra el Tenerife.

L'entrenador del Girona -que avui ha rebut el premi al millor tècnic de la lliga del mes d'octubre- ha dit que per tornar "a dalt" s'ha de guanyar "als de baix". El Leganés (dissabte 16:00) és fiable a casa seva i no ha perdut cap dels 6 partits que hi ha jugat (3 victòries, 3 empats).

El rival del Llagostera, el Tenerife (diumenge 19:00), va de menys a més (7 punts de 9) però rep molts gols i a Santa Cruz de Tenerife també hi ha debat obert sobre qui hi ha d'haver sota pals. Avui el Llagostera ha preparat el partit amb torneig de pàdel i 'asado'. Per canviar, en aquest cas, el xip.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00