Sociedad | Actualidad

Oriol Alsina: "El meu segon equip, després del Llagostera, és el Girona"

Reconeix que l'equip està en un moment baix i que tenen molts dubtes a l'hora de fer l'onze inicial. Diu que és urgent guanyar un partit a casa i que, tot i la seva sortida precipitada del Girona, té molt bona relació amb el club de Montilivi.

Alsina. Foto: UE Llagostera / UE Llagostera

Girona

El màxim responsable esportiu del Llagostera reconeix que l'equip està en un moment baix i que tenen molts dubtes a l'hora de fer l'onze inicial. Oriol Alsina diu que és urgent guanyar un partit a casa i que els jugadors amb més experiència imposin els seus galons.

En una entrevista a l’Hora Girona, Alsina ha explicat que han de trencar el cercle viciós en el que els han situat les 4 derrotes consecutives a casa; que fa que els rivals surtin a competir amb molta tranquilitat a Palamós i el Llagostera amb molta pressió.

Oriol Alsina: el meu segon equip, després del Llagostera, és el Girona

10:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0079920141111115011/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director esportiu i segon entrenador diu que cal que els jugadors que debuten es convencin que són de la categoria i els veterans i experimentats prenguin les regnes i reconeix que l’equip tècnic té “molts dubtes a l’hora de fer l’onze inicial i això no és bo”.

Orquestra Di-versiones: 'ara diem mig en broma que no tornarem al camp fins que guanyin'

04:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0079920141111140444/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Oriol Alsina ha reconegut que ja estan rastrejant el mercat per reforçar l'equip a l'hivern. Busquen, sobretot, un jugador de banda esquerra.

A Alsina també se li ha preguntat sobre la seva sortida precipitade del Girona. Ha respost que la seva relació amb el club de Montilivi és molt bona fins al punt que ha declarat que, després del Llagostera, el seu segon equip és el Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00