Fútbol | Deportes
La prèvia

Girona-Las Palmas; guanyar sí o sí per seguir en ascens directe

El Llagostera es desplaça a Alcorcón amb la necessitat de puntuar i recuperar sensacions. Tots dos juguen dissabte al vespre.

Girona

El Girona encara la dotzena jornada de lliga amb la necessitat de derrotar, sí o sí, Las Palmas a Montilivi (dissabte 20:00). És un tòpic però també una realitat matemàtica perquè el rival és només un punt per darrera i, a part de l'amenaça canària hi ha la de l'Sporting de Gijón, que només ha sumat 2 punts menys.

La Previa (7-11-2014) Girona-Las Palmas, guanyar sí o sí; Alcorcón-Llagostera, tot serà benvingut

04:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141107144725/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb la victòria, s'assegurarà el segon lloc i amenaçarà el liderat d'un Valladolid que va al camp del Mirandés. Si perd, podria caure fins al quart lloc.

L'entrenador, Pablo Machín, ja sap que no podrà comptar amb el defensa Ramalho i ha donat descans per precaució a Lejeune i Juncà. També Cifu ha tingut alguna molèstia. Això vol dir que 4 dels 5 elements de la defensa comencen a notar el pes dels minuts i la falta de rotacions. Gairebé amb tota seguretat, Pablo Íñiguez (que torna a anar convocat amb la selecció sub21) ocuparà el lloc de Ramalho i molt malament s'haurien de donar les coses perquè Lejeune i Juncà no es recuperin.

El Llagostera visita el camp de l'Alcorcón (dissabte 21:00), un equip del que el separen només 4 punts. L'entrenador, Lluís Carrillo, ha anunciat canvis a l'onze inicial conscient com és que encara no ha tocat la tecla correcta.

Enric Pi, Robert Simón i Juanjo han quedat fora de la convocatòria per motius físics i Masó i Barnils són les novetats de la llista. El que s'ha recuperat a temps és Diego Rivas, que pot ser el guía en un partit en el que s'espera molta brega al mig del camp. I molta segona jugada.

 

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00