Sociedad | Actualidad

Els Mossos treballen per identificar el cos trobat a l'Espluga de Francolí

Segons ha pogut saber SER Catalunya una de les hipòtesis amb les que treballa la policia catalana és que es pugui tractar d'una noia desapareguda fa 72 hores a Montblanc.

Dos agents de la policia científica, aquest dilluns al matí, recollint proves sobre el terreny(ACN)

Agents de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra estan fent una inspecció ocular al lloc on es va trobar el cadàver ahir a la tarda ja que es va fer fosc aviat i no es van poder practicar totes les proves necessàries. El cos està totalment calcinat però els agents de la policia catalana treballen per esbrinar si es tracta d'una dona de 38 anys desapareguda a Montblanc fa 72 hores. Segons fonts properes a la investigació consultades per SER Catalunya les característiques de la víctima corresponen en gran mesura a la dona desapareguda.

Zona aïllada

L'avís el va donarel diumenge a la tardauna altra dona que passejava pel bosc al voltant de tres quarts de cinc de la tarda. El cadàver estava en una finca rural al terme municipal de l'Espluga de Francolí a la comarca de la Conca de Barberà, concretament en una zona aïllada ja que en un radi d'aproximadament un quilòmetre no hi ha cap casa ni finca propera.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00