Sociedad | Actualidad

Ester Ventura: 'No sóc la mà dreta de Prat'

L'exdirectora economicofinancera d'INNOVA nega haver pagat cap factura a Jorge Batesteza i es desvincula de la seva contractació per les obres del nou Hospital Sant Joan de Reus.

Ester Ventura acompanyada del seu advocat a l'entrada dels jutjats de Reus(MARTA BONILLO)

Ventura nega ser la mà dreta de Josep Prat al capdavant del holding municipal d'empreses de Reus, a l'ull de l'huracà per diverses presumptes irregularitats en la gestió de milions d'euros de diner públic.

Más información

Ester Ventura ha declarat davant el jutge per la seva presumpte implicació en el pagament de factures irregulars a l'arquitecte Jorge Batesteza, en una de les peces del cas INNOVA que investiguen els jutjats de Reus. Ventura assegura que no tenia cap control sobre les factures que es pagaven al holding: 'Jo només em limitava a les factures que s'havien de pagar, que estaven conformades i estaven desbloquejades del sistema informàtic' i assegura que després era 'un responsable el qui n'autoritzava el pagament'. Un màxim responsable que, sense cap mena de dubte era Josep Prat, el director general del holding.

En l'auto de la seva declaració, a la que ha tingut accés SER Catalunya, Ester Ventura argumenta que 'no tinc perquè desconfiar dels meus companys' i dóna validesa així als arguments segons els quals s'admetia una factura perquè entrés a la roda de pagaments. Tot i que assegura que 'no hi tenia ni veu ni vot', admet que en alguna ocasió havia anat al Consell d'Administració del holding, sobretot quan es tractaven temes com els pressupostos o d'altres qüestions comptables.

Cap relació tampoc amb la contractació

De la mateixa manera que amb el tema de les factures, Ventura es desvincula també de la contractació de Batesteza contradient el que va declarar l'exalcalde Lluís Miquel Pérez davant el jutge. De fet, l'ex màxima responsable d'INNOVA desconeix, segons diu a la declaració, perquè el batlle socialistes va fer aquestes afirmacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00