Sociedad | Actualidad

Begut i drogat envesteix un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detenen un home que circulava sota els efectes de l'alcohol i les drogues després d'envestir un cotxe amb cinc mossos d'esquadra a Móra la Nova

Els agents van patir ferides lleus mentre que l'acompanyant del conductor es troba ingressat a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre amb lesions medul·lars a dos vertebres.

Els fets van succeir a les sis de la matinada d'ahir diumenge 7 de setembre quan un jove de 21 anys i veí de Bellmunt del Priorat va envestir un vehicle on hi viatjaven cinc Mossos d'Esquadra de la comissaria de Falset després de saltar-se un semàfor en vermell a la plaça Pau Casals de Móra la Nova.

Begut i drogat

El conductor del vehicle va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, amb una taxa de 0.63 mg/l, i també va donar positiu amb substàncies estupefaents, quedant detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària i conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues. S'espera que durant les properes hores passi a disposició judicial.

Els cinc mossos van ser atesos a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre per ferides lleus, on ahir a la tarda ja van ser donats d'alta. Mentre que l'acompanyant del vehicle contrari va patir lesions medul·lars i va quedar ingressat al mateix centre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00