Sociedad | Actualidad

Junqueras no vol un "pla B"

El president d'ERC avisa Mas que es pot anar oblidant de qualsevol tipus de pacte amb el seu partit si no treu les urnes al carrer el 9N, digui el que digui el Constitucional

El líder de ERC, Oriol Junqueras, en los estudios de Radio Barcelona (Cadena SER)(CADENA SER)

Oriol Junqueras no vol sentir a parlar de cap "pla B" i es mostra convençut amb què el president català no es faci enrere amb la consulta del 9 de novembre.

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat en una entrevista a TV3 que no contempla "cap altra possibilitat ni cap altre pla" que "votar el 9 de novembre". En aquest sentit, ha advertit a Artur Mas, sense esmentar-lo directament, que "els acords futurs dependran del compliment dels acords presents", tancant així la porta a qualsevol pacte electoral o de Govern amb CiU si no es vota el 9 de novembre.

Más información

Amb tot, Junqueras ha afirmat que "no pot ni vol imaginar" un escenari on algú "trenqui l'enorme unitat" política que s'ha construït al voltant d ela consulta del 9-N. El líder d'ERC, a més, ha vaticinat que "a ulls del món", intentant votar "tenim més raó" que l'Estat "intentant prohibir-ho".

I és Oriol Junqueras posa molt en valor el pacte que el seu partit, CiU, ICV-EUiA i la CUP van assolir el desembre passat pel 9-N. "Estic segur que faran de tot per mantenir la unitat. No em puc imaginar que ningú vulgui trencar aquesta enorme unitat, avalada a més pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Hi ha un ampli acord i el que hem de fer és preservar-lo. No em puc ni vull imaginar que ningú vulgui dividir aquest acord", ha afirmat el republicà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00