Sociedad | Actualidad

Pocs bombers per Barcelona World

Els sindicat de Bombers de la UGT demana un altre parc a Salou quan entri en funcionament el macrocomplex d'oci de la Costa Daurada.

Imatge dels terrenys on està previst que es construeixi Barcelona World, al costat de Port Aventura.(MARC CÀMARA)

Queden encara més de dos anys per la inauguració de Barcelona World. Un projecte que no ha deixat a ningú indiferent tot i el suport incondicional del govern de la Generalitat. El macrocomplex d'oci de la Costa Daurada acollirà un gran nombre de turistes i de persones que farà multiplicar la població. El sindicat de bombers de la UGT ha alertat que amb l'actual situació que pateix el cos no podrien afrontar l'activitat del projecte.

La UGT assegura que els parcs de bombers catalans són escassos, que caldria dimensionar-los i actualitzar tota la regió en general. A més, asseguren que fan falta 50 bombers més a les comarques de Tarragona. Amb aquesta falta d'efectius el delegat sindical dels bombers, Antonio del Río, explica que passaria amb la inauguració del projecte de la Generalitat: "Sense de Barcelona World caldria dimensionar El Vendrell, Cambrils, Tarragona i tota la regió. Si afegim Barcelona World jo crec que es obligat revisar tots els plans i dimensionar-ho com cal".

Antonio del Río ha afegit que cal tenir més mitjans físics per no haver-se de desplaçar pel territori quan hi ha emergències. Segons els delegat sindical sovint els bombers de Tarragona es veuen obligats a desplaçar-se a d'altres comarques catalanes deixant el seu territori descobert.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00