Sociedad | Actualidad

Augmenten els robatoris a les deixalleries mòbils de Tarragona

La Guàrdia Urbana ha hagut d'incrementar la vigilància després de que s'hagi incrementat el furt de ferralla i d'objectes com ara electrodomèstics

Imatge d'un contenidor de deixalleries mòbil que incorpora una tecnologia avançada i didàctica de la gestió dels residus(AJUNTAMENT DE TARRAGONA)

Les cinc deixalleries mòbils que s'instal·len en diferents punts de la ciutat de Tarragona han patit, progressivament, una buidada molt gran per part de persones que en sostreuen, bàsicament, electrodomèstics per poder-los vendre posteriorment.

Aquest, és un fenomen que ja fa temps que succeeix i es donen sobretot al centre de la ciutat. Joan Sanahuges, regidor de neteja de Tarragona, afirma que "és cert que hi ha gent que es dedica a això". També assegura que "hi ha persones que estan esperant a què tiris una deixalla i ho recullen abans que ho llencis, no t'intimiden ni res. Si són coses com ferro o fusta no hi ha problema, en canvi, si tires un electrodomèstic pot portar un problema".

La Guàrdia Urbana ha incrementat la vigilància i la presència policial i, a més, ara els contenidors es van rotant per tal que les deixalleries no estiguin instal·lades sempre als mateixos punts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00