Sociedad | Actualidad

El jutjat no dóna a l'abast amb Torredembarra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya estudia demanar a la Generalitat més mitjans per al jutjat del Vendrell que investiga el cas de Torredembarra

El president del Tribunal, Miguel Ángel Gimeno, es reuneix amb el jutge per avaluar les seves necessitats i evitar l'endarreriment de la instrucció.

Más información

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) estudia demanar a la Generalitat més mitjans per al jutjat número 1 del Vendrell que investiga el cas de suposada corrupció a l'Ajuntament de Torredembarra (Tarragonès) pel qual va ser empresonat el ja exalcalde, Daniel Massagué, i es troben imputats sis regidors més i dos empresaris. El president del tribunal, Miguel Ángel Gimeno, i el de l'Audiència de Tarragona, Javier Hernández, es van reunir aquest dimarts amb el titular del jutjat vendrellenc per saber en quin punt es troba la investigació.

Segons la instància, les diligències estan obertes des de finals de 2013, i ha estat el mateix jutge qui ha dirigit des d'un primer moment les investigacions que efectua la Guàrdia Civil. Inicialment, el TSJC va atribuir la iniciativa de les detencions i la investigació al mateix cos armat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00