Sociedad | Actualidad

Montilla exigeix explicacions

L'expresident socialista assegura que l'afer de Jordi Pujol l'ha "decebut"

José Montilla, durant la seva conferència al Forum Europa Nueva Economia(ACN)

Montilla ha exigit aquest dilluns al també expresident Jordi Pujol que doni més "explicacions" sobre els diners que ha confessat que ha tingut durant dècades ocults a l'estranger. En una entrevista al canal 3/24, Montilla ha assegurat que ha sentit "decepció" en conèixer l'afer de Pujol i ha admès que un assumpte així "fa mal al país".

José Montilla ha reconegut que no esperava que la confessió de l'expresident Jordi Pujol. "Ha estat un adversari polític al llarg de dècades però sempre he tingut un respecte cap a la seva figura i pel paper de la construcció de la Catalunya actual", ha dit, tot afegint que ha rebut la notícia "amb sorpresa i decepció". "Crec que és la mateixa situació en la que es troba molta gent, fins i tot els que mai l'hem votat", ha sentenciat.

Más información

En aquest sentit, el socialista ha recordat que el mateix Pujol ha manifestat la seva voluntat "d'explicar-se". "Ho haurà de fer, evidentment", ha reclamat, tot assegurant que s'han "d'esclarir coses que el comunicat deixa fosques". Per a Montilla un assumpte com aquest "fa mal al país i a la política en general, que no té precisament molt de prestigi". I és precisament aquest "ploure sobre mullat" el que creu que ha empentat a dirigents de CDC a "animar a Pujol que doni un pas endavant" i deixi el càrrec de president fundador del partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00